Roscom en TrendingTea Ondernemer en Starter van het jaar Regio Zwolle 2021

Roscom en TrendingTea Ondernemer en Starter van het jaar Regio Zwolle 2021. De ondernemers worden beoordeeld door de vakjury. De stemmen van de vakjury (2/3) en de publiekstemmen (1/3) bepalen welke ondernemers de prijzen gaan winnen tijdens het Regio Zwolle Congres. Naast de Ondernemer en Starter van het Jaar werd er nog een extra award uitgereikt aan oerondernemer Wim Brink. Hij ontving het Oeuvre Award Ondernemersverkiezing Regio Zwolle.

Bas Potjes van Roscom uit Zwolle en Roeland Veen en Niels Schutter van TrendingTea uit Dronten hebben tijdens de 10e editie van het (online) Regio Zwolle Congres in Theater De Spiegel de awards voor Ondernemer en Starter van het Jaar Regio Zwolle 2021 in de wacht gesleept. De winnaars ontvingen uit handen van vakjurylid Gido Frühling en vakjurylid Hans Paul Visscher en Ondernemer van het jaar Regio Zwolle 2020, de felbegeerde awards.

Het Regio Zwolle Congres had ook een primeur. De allereerste Oeuvre Award van de Ondernemersverkiezing Regio Zwolle werd door vakjurylid Lisa Heethaar namens MKB-Nederland Regio Zwolle en VNO-NCW Regio Zwolle uitgereikt aan oerondernemer Wim Brink. Wim wordt geroemd om zijn levenslustige, warme en ondernemende persoonlijkheid. Hij is voor vele regionale ondernemers een coach en sparringpartner. Hij durft te investeren in startende ondernemers, geeft scherpe feedback en durft ook risico te lopen. Hij is altijd bescheiden op de achtergrond en een echte verbinder in de regio. Voor veel ondernemers is Wim het grote voorbeeld hoe je enorm van waarde kan zijn voor de maatschappij. De Oeuvre Award van de Ondernemersverkiezing Regio Zwolle heet vanaf heden de “Wim Brink Oeuvre Award”.

De awards voor de verkiezing zijn speciaal ontworpen door studenten van Cibap Vakschool voor vormgeving. De verkiezing is een initiatief van MKB-Nederland Regio Zwolle en VNO-NCW Regio Zwolle en in samenwerking met Stichting Metropool Zwolle (de organisator van het Regio Zwolle Congres).