Nieuws

award winnaars regio zwolle 2021

Roscom en TrendingTea Ondernemer en Starter van het jaar Regio Zwolle 2021

Lees verder >

Wecovi en Forest Living Ondernemer en Starter van het Jaar Regio Zwolle 2020

Lees verder >

2Solar software en Eurom Starter en Ondernemer van het Jaar Regio Zwolle 2019

Lees verder >

Highlights monitor 2019

Bruto regionaal product van 28,2 mld. Aandeel Regio Zwolle in nationale economie toegenomen.  Bruto regionaal product over 2012 -2018 gestegen met 23%. Regio Zwolle bij de best presterende regio’s van Nederland.

Lees verder >

Economie Regio Zwolle groeit bovengemiddeld met 3%

De economische groei in Regio Zwolle is bovengemiddeld gegroeid met 3% (t.o.v. 2,6% landelijk) en behoort daarmee tot één van de best presterende regio’s van Nederland. Dit blijkt uit de jaarlijkse Regio Zwolle Monitor 2019, die op 12 december wordt gepresenteerd tijdens het Regio Zwolle Congres in Theater De Spiegel.

Lees verder >

Stem nu op je favoriete ondernemer uit de regio Zwolle

Vanmiddag tijdens het event “Dag van de Ondernemer Regio Zwolle” is de stemmodule van de verkiezing Starter en Ondernemer van het Jaar Regio Zwolle gelanceerd. Tot en met 11 december kan er via de Regio Zwolle Connect app, de regionale ondernemerscommunity, gestemd worden op de favoriete ondernemers.

Lees verder >

Marnix van Daal nieuwe voorzitter Stichting Metropool Regio Zwolle

Stichting Metropool Regio Zwolle krijgt een nieuwe voorzitter. Marnix van Daal, bestuurslid en secretaris van de Stichting, neemt het voorzitterschap over van bestuurslid van het eerste uur Pierre Satink. Hij vindt het na zeven jaar een goed moment het stokje over te dragen.

Lees verder >

Kick-off Regio Zwolle Congres op Urk

Tijdens de jaarlijkse kick-off bijeenkomst licht het bestuur van de Stichting Metropool Regio Zwolle het thema van het Regio Zwolle Congres nader toe en presenteert zij het jaarthema en het programma van het congres. Dat gebeurt altijd in samenwerking met een gastgemeente: dit jaar de gemeente Urk.

Lees verder >

Medical Precision en Uitgekookt Starter en Ondernemer van het Jaar Regio Zwolle 2018

Annelies Maas en Roland Kortenhorst van het in Zwolle gevestigde Medical Precision en Johan van Marle van Uitgekookt uit IJsselmuiden hebben gisteren de awards voor Starter en Ondernemer van het Jaar Regio Zwolle 2018 in de wacht gesleept. Dit gebeurde op de zevende editie van het Regio Zwolle Congres, waar het publiek de uiteindelijk beslissende stem mocht uitbrengen via Regio Zwolle ondernemers community: Regio Zwolle Connect.

Lees verder >

Studenten Cibap ontwikkelen awards Ondernemersverkiezing Regio Zwolle

Op donderdag 13 december tijdens het Regio Zwolle Congres worden de Starter en Ondernemer van het Jaar Regio Zwolle 2018 gekroond. De organisatie heeft een team van studenten van het Cibap de opdracht gegeven om de awards te ontwikkelen. De verkiezing is een initiatief van VNO-NCW Regio Zwolle en MKB Nederland Regio Zwolle in samenwerking met Stichting Metropool.

Lees verder >

Bekendmaking genomineerden Ondernemersverkiezing Regio Zwolle 2018

Vanmiddag tijdens de goed bezochte Kick-Off van het Regio Zwolle Congres bij JobTrans in Genemuiden zijn de genomineerden in de categorie Starter en Ondernemer van het Jaar Regio Zwolle 2018 door vakjuryvoorzitter Klaas Feenstra bekendgemaakt. Tijdens het Regio Zwolle Congres op donderdag 13 december in Theater De Spiegel zal de uitreiking van deze ondernemersprijzen plaatsvinden.

Lees verder >

Ondernemers lanceren Regio Zwolle Connect

Vanmiddag tijdens het Prinsjesdagcongres Regio Zwolle in Theater De Voorveghter te Hardenberg is Regio Zwolle Connect door Laurens de Lange (voorzitter VNO-NCW Regio Zwolle) en Jelle Weever (voorzitter MKB Nederland Regio Zwolle) gelanceerd. Regio Zwolle Connect creëert een laagdrempelig online community voor alle ondernemers in de regio Zwolle.

Lees verder >

ASML-topman spreker op Regio Zwolle Congres 2018

Frits van Hout, Chief Strategy Officer en lid Raad van Bestuur van chipmachinefabrikant ASML heeft zijn bijdrage toegezegd aan het komende Regio Zwolle Congres dat op 13 december 2018 wordt gehouden. Hij zal zijn visie geven op het thema ‘Technologisering als kans’. Dit maakte Pierre Satink, voorzitter Stichting Metropool Regio Zwolle bekend tijdens de Expeditie Regio Zwolle Netwerkborrel.

Lees verder >

Twee nieuwe bestuursleden Stichting Metropool Regio Zwolle

Stichting Metropool Regio Zwolle heeft haar bestuur uitgebreid met twee nieuwe ondernemers. Paula Buit werkt als zelfstandig merkstrateeg voor bedrijven en organisaties actief in vele sectoren en is partner bij communicatiebureau Forflux. Kornelis Wetsema is mede-eigenaar en initiator van Het Grootste Kennisfestival van Nederland.

Lees verder >