Regio Zwolle Congres

Ieder jaar organiseert Stichting Metropoolregio Zwolle het Regio Zwolle Congres en presenteert zij daar de Regio Zwolle Monitor. Om ondernemers wakker te schudden, bij te praten en verder te helpen in een snel veranderende omgeving. Tijdens het Congres wordt bovendien de Starter en Ondernemer van het jaar Regio Zwolle bekend gemaakt.

Ga naar de website van het Regio Zwolle Congres >

Congres

Het thema van het congres in 2021 was ‘Winst voor later’. Tijdens het tweede online congres op 9 december werd ingegaan op dit thema. De aanwezigen in de zaal en online werden meegenomen in hoe we met elkaar voor een mooie leefbare regio kunnen zorgen, ook in de toekomst.

Impressie 2021

Bekijk hier de foto- en videoreportage van het Regio Zwolle Congres in 2021. Foto’s: Theo Smits.
Bekijk hier de foto’s >

Work Maritime, Think Urk

Vanwege het Coronavirus is de kick-off bijeenkomst van 2020 helaas niet doorgegaan. Tijdens de kick-off bijeenkomst van 2019 presenteerde de Gemeente Urk zich als de Regionale Maritieme Hotspot. Cluster Urk Maritime geeft hieraan internationale allure, met de slogan Work Maritime, Think Urk. Er was tijdens de bijeenkomst bijzondere aandacht voor innovatie, samenwerking en ondernemerschap. Waar liggen kansen voor de Regio Zwolle en specifiek de gemeente Urk? Hoe draagt dit bij aan versterking van de economie? Het motto van het Regio Zwolle Congres 2019 sloot hier goed op aan: ‘Blijf in business’.